18 mars 2014

SKIVBOLAG Kitok till Svenska Inspelningar

Kitok Foto: Petter Löfstedt

Universal Musics etikett Svenska inspelningar inleder ett samarbete med Jokkmokkfödde Kitok. Bakom det samiska namnet hittar vi Magnus Ekelund som många känner igen från musikprojektet Magnus Ekelund & Stålet.

27-årige Kitok släpper sin första singel Sista utposten 24 mars. En medlem i teamet bakom Kitok är A&R-veteranen Mattias Wachtmeister, tidigare på Warner Music.

Lars Nylin

Bilden: Kitokteamet bakre raden: Mattias Wachtmeister, A&R, Christoffer Silverberg, Senior Promotion SIN, Mikael Wadström, Senior A&R SIN, Johan Lindquist,General Manager Svenska inspelningar (SIN), Pontus Sillrén, Manager/Agent United Stage. Främre raden: Holly Astera, Junior Product Manager SIN, Kitok – Magnus Ekelund och Sanna Lindström, Promotion Manager SIN.