20 februari 2014

FÖRLAG Snowflake Music bakom comeback för ryska t.A.T.u

Joakim Björklund och Jasmine Pikanen Anderson, båda Snowflake Music Publishing, har skrivit den nya singeln som innebär comeback för den uppmrksammade ryska duon t.A.T.u (bilden).  För den ryska texten till låten (vars engelska titel är Love In Every Moment – svarar Lena Kiper

t.A.T.u slog igenom för drygt tio år sedan och har bl.a haft hits som Not Gonna Get Us och All The Things She Said. På invigningen av OS i Sotji uppträdde t.A.T.u och när den ryska OS-truppen paraderade in på stadion var det till tonarna av just Not Gonna Get Us.

– Det känns fantastisk kul att vi fortsätter leverera bra låtar i stora samanhang, säger Snowflake Music Publishings ägare och CEO Joakim Björklund, som har en lång erfarenhet från musikbranschen och såväl låtskrivande som arbete i producentledet med artister som Ace of Base, Pandora, Dannii Minogue och Jennifer Paige.

– Vi hoppas nu på att t.A.T.u tar detta till en världshit. Den internationella marknaden är viktig för oss och det har varit ett stort fokus för under hela 2013.

Joakim Björklunds låtskrivarpartner Jasmine Pikanen Anderson, är en australiensisk låtskrivare och artist som flyttade till Sverige 2010. I mars är hennes låt Right By Your Side med i Danske Melodie Grand Prix som framförs av artisten Glamboy.

Snowflake Music Publishing, som genom Gabriel Alares (sjua i Idol 2013) förra året hade del i det ryska bidraget i Eurovision Song Contest i Malmö, har nyligen samlat sitt team i nya lokaler på Surbrunnsgatan i Stockholm.

– Vi har många spännande projekt i pipeline inför 2014 och just nu känns allt kanonbra!

Claes Olson