12 februari 2014

BOKNING Anton Ewald och Alvaro Estrella bokas av Live Nation

Nyligen blev det klart att Måns Zelmerlöv nu bokas av Live Nation. Nu har Live Nation även offentliggjort att man bokar såväl Anton Ewald som Alvaro Estrella, båda aktuella i Melodifestivalen.

Till nästa veckas Grammis är Anton Ewald nominerad i kategorin Årets låt, för fjolårets trippelt platinabelönade samt Spotify-toppande genombrottssingel Begging, som han framförde i Melodifestivalen 2013. 22 februari tävlar Anton Ewald i den fjärde deltävlingen i årets Melodifestival med låten Natural.

Anton Ewalds bokningsagent på Live Nation är Markus Wiking.

Alvaro Estrella har tidigare sjungit bakom bl.a Eric Saade och Danny Saucedo, samt dansat bakom Darin, Agnes och Ricky Martin (!). I årets första deltävling i Melodifestivalen hamnade han på sjätteplats. Alvaro Estrellas bokningsagent på Live Nation är Lisel Naeslund.

Claes Olson

Foto Anton Ewald: Niclas Brunzell