6 februari 2014

SKIVBOLAG Razzia Notes kontrakterar Hong Faux

Razzia Notes har kontrakterat stockholmsbandet Hong Faux. I april släpps EP:n Hello Neptune som uppföljare till 2011 års album The crown that wears the head. I april och maj kommer Bandet Att turnera i Tyskland och Schweiz.

– Vår ambition är att blanda sjuttiotalets riff och den melodiösare förgreningen inom nittiotalets grunge, säger sångaren och gitarristen Nik Séren. Vi har alltid varit svaga för poprefränger och var övertygade om att stonerpubliken skulle tycka att vi var alldeles för mesiga. Men vi hade fel…

Bandets album The crown that wears the head fick 2011 mycket bra recensioner och hyllningar i tidningar som Classic Rock och Metal Hammer. I samband med det gjorde man bl.a en tv-sänd konsert på anrika Rockpalats i Tyskland. I april och maj kommer nu Hong Faux att turnera i Tyskland och Schweiz, bland annat som special guests till D-A-D.

Claes Olson

Bilden fr.v: Daniel Israelsson, Björn Billgren, Johan Bergqvist, Anders Fridén (Razzia Notes) och Nik Serén

Länk:

http://hongfaux.com

Hong Faux / Tyskland-Schweiz april-maj 2014

17/4 Lingen

18/4 Linz

19/4 Ebensee

20/4 Salzburg

21/4 Tba

22/4 Tba

23/4 Berlin (Special guests till D-A-D)

24/4 Cottbus (Special guests till D-A-D)

25/4 Nürnberg (Special guests till D-A-D)

26/4 München (Special guests till D-A-D)

27/4 Ludwigsburg (Special guests till D-A-D)

29/4 Köln (Special guests till D-A-D)

30/4 Pratteln (Special guests till D-A-D)

1/5 Frankfurt (Special guests till D-A-D)

2/5 Hannover (Special guests till D-A-D)

3/5 Hamburg (Special guests till D-A-D)

4/5 Flensburg (Special guests till D-A-D)