6 februari 2014

KLUBB Black Carpet – ny rockklubb i Stockholm

I veckan var det premiär för Black Carpet – en ny rockklubb på Göta Källare i Stockholm. För konceptet står Jens Lundberg från Blue Lemon Management.

På Black Carpet, som hade premiär i onsdags kväll, kommer det varje onsdag att arrangeras konserter, kändis-DJs, temakvällar och releasefester samt bjudas på gästspel och överraskningar varje onsdag. Kl. 19-20 bjuder man på mat när besökaren köper dryck i baren.

Jens Lundberg sitter i ledningsgruppen. För genomförande och närvaro på klubben svarar Mikaela Fexe, Anna Rolander, Madde Svärd och Malcolm Mad Mac. Man menar att Stockholm länge saknat en rockklubb med stor scen, bra ljud och ljus som satsar långsiktigt.

På Black Carpet, som i onsdags kväll hade premiär på Göta Källare, kommer det varje onsdag att arrangeras konserter och releasefester samt bjudas på gästspel och överraskningar varje onsdag.

Klubbarrangörerna vill ”skapa en rockklubb i Stockholm som bjuder på det där lilla extra, en rockklubb där gästerna är lika mycket stjärnor som stjärnorna själva. Besökaren ska gå ifrån klubben varje kväll med en känsla av tillfredsställelse, nyfikenhet och en upplevelse utöver det vanliga.”

På veckans premiärkväll stod Conny Bloom från Electric Boys i DJ-båset.

Claes Olson