4 februari 2014

LIVE Housefest på Liseberg

På Sveriges Nationaldag, den 6 juni inleds Göteborgssommaren med en ny housefestival på Liseberg. Festivalen är ett samarbete mellan JoiaAgency och Liseberg.

Festivalen arrangeras mellan klockan 17.00 och avslutas vid 23.00, däremellan har namn som Albin Myers, Female DJ Revolution och DonPalm äntrat DJ-båset.

– Det är jättekul att vi kan erbjuda en sådan här line-up med några av de mest populära DJ-seten i genren och att dessutom alla åldrar är välkomna gör ju inte kvällen sämre, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg, i ett pressmeddelande.
– Att ge våra artister möjligheten att uppträda på en av de mest klassiska scenerna i underhållningssverige visar bara att genren nu nått ut hela vägen. Det kommer helt enkelt att bli en folkfest, säger Thomas Svanström på JoiaAgency.
– Jag har spelat massvis med gånger i Göteborg, men aldrig på en scen där fans i alla åldrar kan få uppleva energin från en stor scen. Det här kan bli ett av sommaren roligaste gig, säger Albin Myers.
– Bråvalla Festivalen var nog förra årets roligaste gig och det här har all potential att bli det roligaste gig vi gör i år, säger Sibel Redzep i bandet Female DJ Revolution.
– Att som Göteborgare få spela på stora scenen på Liseberg är en dröm som går i uppfyllelse, säger Karl Palmblad, ena halvan av DonPalm.

Lars Nylin