7 januari 2014

SKIVBOLAG Nomethod kontrakterar Saigon

Det Umeå och Stockholmsbaserade skivbolaget Nomethod Records har skrivit avtal med Stockholmsbandet Saigon. Saigon har tidigare släppt det kritikerrosade albumet Ready for romance? på egen etikett samt turnerat i bland annat Tyskland och Polen under 2013.

Saigon är just nu i studion och jobbar med nytt material tillsammans med producenten Johnny Essing (Bob Hund, Bergman Rock). Det nya materialet är planerat att släppas i Skandinavien, England och Japan under 2014.

 ”Det känns så himla spännande att jobba med Saigon, deras förra album var ett av få album som tog sig igenom mediabruset under förra året, vi är stora fans av bandet och jätteglada att dom har valt att jobba med oss,”säger Nomethod i ett pressmeddelande.

Härnäst så spelar Saigon 1 februari på Debaser Strand i Stockholm.

Lars Nylin