7 januari 2014

RADIO Daniel Adams-Ray kompletterar P3 Guld

Nästa vecka är det dags för den tolfte upplagan av P3 Guld. Den 18 januari intar P3 Guld Scandinavium i Göteborg. Nu är det klart att även Daniel Adams-Ray kommer uppträda. Totalt uppträder tio akter under galakvällen.

Daniel Adams-Ray fick år 2010 stor framgång med sin solodebut Svart, vitt och allt däremellan och blev året därpå P3 Guld-nominerad till Årets artist och Årets låt för sin hitsingel Gubben i lådan. Singeln spelades flitigt i P3 och innehar dessutom historiens allra sista förstaplats på nu nedlagda Tracklistan i P3. Efter succédebuten är Daniel Adams-Ray nu tillbaka med sitt andra soloalbum Innan vi suddas ut där han hittat tillbaka till rappen. Daniel Adams-Ray är åter igen P3 Guld-nominerad till Årets artist och den 18 januari uppträder han live på den guldiga scenen i Scandinavium.

Sedan tidigare är det klart att även Mando Diao, Laleh, Panda da Panda, NONONO, Linda Pira tillsammans med Stor, Dani M & Jacco, Style of Eye, Seinabo Sey, Elliphant och Melissa Horn kommer uppträda på galan.Presentationer av de uppträdande samt nominerade artisterna finns på www.sverigesradio.se/p3guld.

P3 Guld arrangeras för tolfte året i rad och direktsänds i Sveriges Radio P3 lördag 18 januari kl 20.03 och eftersänds i SVT1 samma kväll kl 21.00.

Lars Nylin

Foto: Fredrik Wannersted