3 december 2013

SKIVBOLAG Cosmos i samarbete med Merion Music och B Robin

I september släpptes B Robins första singel I Don’t Like To Wait. Mindre än tre månader senare har den redan spelats en halv miljon gånger på Spotify och videon har haft över 70 000 visningar på Youtube. Singeln har under hösten legat på B-rotation på P3 och på NRJ utsågs den till veckans utmanare i oktober.  Nu är det klart att Cosmos Music Group tecknar avtal med B Robin och Merion Music Group.

– Det känns väldigt tryggt men samtidigt spännande att ge ut min musik i samarbete med Cosmos Music Group, kommenterar B Robin det nya samarbetet. – Härliga människor som delar min vision och passion för det här projektet, kan inte tänka mig en bättre grund att stå på!

– Vi är superpeppade på att fortsätta bygga B Robin som artist tillsammans med Merion Music Group, som redan kommit en lång bit på vägen med första singeln, säger Åsa Höglund, General Manager på Cosmos.

– Vi kände redan från vårt första möte med Cosmos att det var rätt team med rätt ambitioner för oss och B Robin, konstaterar Johannes Lagtun och Andreas Grahn, vd respektive marknadsansvarig på Merion Music Group. Nu kan vi lägga i nästa växel och ta allting till nästa fas.

– Vi ser fram emot ett mycket roligt samarbete tillsammans med Cosmos.

I början av 2014 släpps nästa singel med B Robin. Inför det kommande debutalbumet pågår redan förhandlingar med utlandet.

Claes Olson