3 december 2013

BOKNINGSBOLAG Blixten & Co. i avtal med Sirena

Blixten & Co har tecknat avtal med Sirena, som är kontrakterad av Svenska Inspelningar / Universal Music och även har avtal med Jakob Emtestam och Noonie Bao på 2many Freckles / Vivstilo.

Sirena är född i Barcelona, men flyttade när hon var sju år gammal för femton år sedan till Sverige. Förra hösten träffade hon av en slump Noonie Boa, som kontrakterade henne tillsammans med sitt management. Samarbetet ledde fram till den guldsäljande hitsingeln Tonight med den svenska houseduon Galavant.

I juni släpptes Sirenas första solosingel Love Is Not [Svenska Inspelningar / Universal Music] som var listad elva veckor av P3. För tre veckor sedan släpptes uppföljaren Don’t Fear The Water, videon premiärvisades på hipsterskivbolaget Neon Golds blogg i måndags.

Nästa år utlovar Sirena ytterligare samarbeten med andra artister, fler singlar samt hennes debutalbum.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Noonie Bao, Jakob Emtestam, Sirena, Emil Rossling Larsson, Nina Edberg och Stephanie Bierke.