17 oktober 2013

BOKNING Marlene hos Luger

Luger har tecknat bokningsavtal med Marlene. I december turnerar sångerskan tillsammans med Kim Cesarion.

För ungefär ett par år sedan kontrakterades Marlene av EMI Music Publishing (idag Sony/ATV) som efter att ha hört sångerskan gav henne rådet att själv börja skriva musik. Förra året skrev Marlene singlar till bl.a Sebjak (Follow Me) och Benga (Pour Your Love), singlar som hon även sjunger på. Det senaste året har Marlene även skrivit och hörts tillsammans med Benga, K Koke och Don Diablo.

2012 turnerade Marlene internationellt tillsammans med Benga. Tack vare dessa samarbeten har intresset växt för Marlene och hemkommen från turnén fokuserade hon helt på att skriva låtar till sig själv. I maj i år debuterade hon på scen med eget material.

Den nu aktuella debutsingeln Bon Voyage är skriven av Marlene och Ji Nilsson, producerad av de franska producenterna Tepr (Yelle) och Myd (Club Cheval) och mixad av Ted Krotkiewski (Elliphant, Niki & The Dove). I slutet av juli släpptes videon till singeln, en video som snabbt spreds på bloggar över hela världen, och vecka 37 utnämnde Sveriges Radio P3 Bon Voyage till ”Veckans bästa add”. Samma vecka utnämnde även Dani Charlton (Amazing Radio) singeln till Record of the week.

I december turnerar Marlene som support på Kim Cesarions Sverige-turné.

Claes Olson