3 september 2013

ARTIST Dregen blir bok

Sveriges kanske mest utpräglade rockartist – Dregen –  kommer nu med sin ocensurerade självbiografi, berättad för journalisten Tore S. Börjesson. Med The Hellacopters och Backyard Babies blev Dregen en av Sveriges största rockartister och vann flera grammisar, nu är han soloartist och har även turnerat med Michael Monroe från kultbandet Hanoi Rocks.

I sin självbiografi berättar Dregen om sitt intensiva och kompromisslösa liv. I slutet av september släpper hans också sitt första soloalbum [Universal Music].

Tore S Börjesson, tidigare mångårig profil på Aftonbladet med rockmusik som specialitet, bokdebuterar med Dregen-biografin. På bokmässan i Göteborg i slutet av september kan man möta huvudpersonen och Börjesson på en av mässans scener.

Lars Nylin