27 juni 2013

FÖRLAG Titiyo till BMG Chrysalis

Titiyo har skrivit ett exklusivt avtal med BMG Chrysalis Scandinavia och arbetar just nu med ett nytt soloalbum.

Titiyo säger i ett pressmeddelande: ”Jag undvek avsiktligt förlag i många år, men relationen till BMG Chrysalis och Sanken Sandqvist känns bra och tajmingen är rätt. Tillsammans med Autonom Management är vi redo att verkligen ösa på!

2008 släppte Titiyo albumet Hidden, där hon var inblandad såväl som producent som låtskrivare. Albumets melankoliska electrosound hyllades av såväl fans som kritiker. Albumet inkluderade singeln Longing For Lullabies, ett samarbete med Kleerup. 2010 släppte Titiyo ett album med duoprojektet Keep Company, 2012 följdes det av ett med konceptet El Rojo Adios. Just nu spelar Titiyo in ett nytt soloalbum, hennes sjätte i en karriär som inleddes för drygt 20 år sedan.

Lars Nylin

På bilden: Fr. v: Olle Rönnbäck (Director of Licensing and Marketing, BMG Chrysalis Scandinavia), Sanken Sandqvist (VD, BMG Chrysalis Scandinavia), Niklas ”Pankan” Bergson (Autonom Management) , Titiyo, Lotta Eriksson (Creative Manager, BMG Chrysalis Scandinavia), Per Hägglund (Autonom Management), Suzanne Rapp (Master New Recordings Manager, BMG Chrysalis Scandinavia).