18 juni 2013

FÖRLAG Jake Oh i avtal med Sony/ATV

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har tecknat kontrakt med låtskrivaren och producenten Jacob Olofsson, sedan tidigare artist under namnet Jake Oh.

Jacob Olofsson har ett förflutet som artist under namnet Jake Oh och har på senare tid växt fram som en väletablerad och respekterad låtskrivare och producent. Han var bl a med och startade Ansiktet och har co-skrivit deras framgångsrika debutalbum. Jacob är redan igång med arbetet med Ansiktets andra album och är inblandad i en rad andra projekt både lokalt och internationellt.

– Det känns otroligt kul att få möjligheten och förtroendet att jobba med Jacob. Hans musik låter helt fantastisk och ligger helt rätt i tiden både lokalt och internationellt. Jacob har stått på sig och förfinat sin grej under lång tid vilket resulterat i att han nu är bland de absolut bästa på det han gör, nu ska vi lyfta det ytterligare, säger Christoffer Lindh på Sony/ATV Music Publishing.

Lars Nylin

På bilden syns från vänster Johnny Tennander, Nina Schrijvershof, Christoffer Lindh, Jake Oh, Patrik Sventelius och Lasse Ewald.