10 juni 2013

SKIVBOLAG Columbia Records UK kontrakterar Say Lou Lou

Vid årsskiftet tecknade artistduon Elektra och Miranda Kilbey i Say Lou Lou avtal med Cosmos Music Group, vilka nyligen släppte bandets andra singel Julian. Efter stor internationell uppmärksamhet och en intensiv uppvaktning från flera engelska majorbolag så är det nu officiellt att Say Lou Lou och Columbia Records UK ingått ett licensavtal för världen exklusive Norden.

 Förra året laddade de då helt okända svenskaustralienska tvillingsystrarna i Say Lou Lou upp låten Maybe You på sin SoundCloud. Gensvaret lät inte vänta på sig och kort därefter släppte franska Kitsuné Records låten som singel. Sedan dess har de hunnit ingå avtal med Cosmos Music Group, släppa en andra singel, spela in två musikvideos och följt med brittiska Hurts på Europaturné. För tillfället jobbar bandet med sitt debutalbum hemma i Sverige för att senare i sommar åka till Los Angeles för att slutföra arbetet tillsammans med ett antal välrenommerade låtskrivare såsom Greg Kurstin, Rick Knowles och Linda Perry.

Say Lou Lous debutalbum kommer att släppas i början av 2014, men redan den 13 juni kan du se bandet uppträda på Hultsfredsfestivalen utanför Stockholm.

Lars Nylin