3 april 2013

FÖRLAG The Salazar Brothers till Universal

Universal Music Publishing Scandinavia har kontrakterat låtskrivar- och producentteamet The Salazar Brothers.  

The Salazar Brothers har jobbat med ett brett spektra av artister från hela världen, från amerikanska rappare som Sean Price, Peedi Crakk, Bang Bang Boogie, Dead Prez, chilenska rapparen Zaturno och jamaicanska artisten Ky-Mani Marley, till svenska stjärnor som Marit Bergman och Mando Diao.

The Salazar Brothers har även projektet Caligola tillsammans med Björn Dixgård och Gustaf Norén från Mando Diao. De släppte albumet Back To Earth våren 2012 och EP:n  Resurrection hösten 2012.  Senaste året har de fokuserat på sin label Redline Records (Universal) och utgivningar med Labyrint, Carlito, Stor, Aki, Dani M och Linda Pira.

Lars Nylin