26 januari 2013

SKIVBOLAG STÖK i avtal med EMI

Hiphoptrion STÖK har tecknat avtal med EMI Music.

STÖK är en svensk hiphoptrio som vuxit fram genom rapbattles-tävlingar runt om i Sverige. Gruppen har turnerat mycket och bl. a varit förband till Timbuktu, gästat festivaler som Piteå dansar och ler och Göteborgskalaset. Medlemmarna beskriver sina låtar som ”musik och texter som handlar om vardagsbetraktelser för den allmänna Svensson-knegaren som sliter måndag till fredag och festar på helgerna året runt”. Första singeln Olle släpps inom några veckor.

Lars Nylin

På bilden från vänster: Stefan Blom VD Emi Music Norden, Frida Skogh Senior Promotion Manager EMI Music, David Ekman STÖK, Fredrik Wikström STÖK, Johan Strand STÖK, Robert Skowronski A&R/Produktchef EMI Music, Cecilia Josefsson Key Account Digital Manager EMI Music.