13 december 2012

BOKNINGSBOLAG The Refreshments bokas av Ninetone Nation

Från och med nästa år kommer The Refreshments att bokas av Ninetone Nation. I samband med förändringen på bokningssidan kommer även Micke Finell att sluta som medlem i bandet. Sedan flera år tillbaka driver Finell produktionsbolag Rock Around The Clock Productions vid sidan av musicerandet.

– Vi på Ninetone känner oss stolta över vårt kommande samarbete med The Refreshments och har under åren följt bandet med intresse, kommenterar Patrik Frisk på Ninetone. Vi har med våra egna rötter i rock viljan att förvalta och utveckla The Refreshments och ser med stor entusiasm fram emot 2013.

– Jag har tagit beslutet att sluta i The Refreshments då jag kommer lägga mitt engagemang i mitt bolag Rock Around The Clock Productions, förklarar Micke Finell. Bandet har varit mitt skötebarn sedan starten 1989 så det känns naturligtvis trist att hoppa av efter alla dessa år, men som sagt funkar det inte praktiskt med alla åtaganden jag har i mitt bolag. Jag önskar mina vänner i The Refreshments all lycka i framtiden.
Årets 10-årsjubilerande Rock´n´Roll X-Mas/The Refreshments-turné, i år med gästerna Nisse Hellberg, Linda Gail Lewis och Sven Zetterberg, blir Micke Finells sista turnéäventyr med bandet.

Claes Olson