11 december 2012

MUSIKBOLAG Julia Frej till Playground

Mångsysslaren Julia Frej skrev nyligen artist- och förlagsavtal med Playground Music för att under 2013 utvecklas som låtskrivare, sångerska, musiker och artist.

Julia har tidigare varit aktuell som modell genom Mika´s, varit en av två programledare i Kakan & Julia på SVT, gästat succé-programmet Historieätarna och nu nyligen även varit programledare för programmet Ink Master Sverige
på TV6.

Julia har även gästat singeln Välkommen Ombord med Rapper Ted som producerades av DJ Large och kommer även inom kort att gästa en blues-doftande house-singel från Pang! Förutom detta har Julia spelat mycket live, gästat radio flitigt och även spelat skivor i otal sammanhang. Nu är det dags att satsa helhjärtat på musiken.

Julia Frej säger i ett pressmeddelande:

”Jag har haft lite kontakt med skivbolag genom åren men inte fått någon bra magkänsla, samt har velat ta mig tid att hitta min röst och detta framförallt genom att spela mycket live. Nu känner jag att hittat folk att dela min vision musikaliskt med. Smutsig melodisk musik anpassad efter mitt sätt att sjunga och där skapandet och känslan kring hitta fram till något unikt som står ut ständigt är i fokus. ”

A&R Patrik Larsson fortsätter:

”Julia Frej är en internationell stjärna av stora mått som bara väntar på att få upptäckas och ta världen med storm. Vi är alla helt övertygade om att den image och det sound vi nu visualiserat för Julia är helt rätt väg att gå och nu ska vi börja med det tunga arbetet. Steg ett är att sätta Julia i kontakt med andra låtskrivare och steg två blir att hitta rätt musiker och sedan även producent.”

Lars Nylin

På bilden fr.v: Patrik Larsson (A&R, Playground Music), Julia Frej, John Cloud (Head of International/Publishing, Playground Music) och Jonas Sjöström (VD, Playground Music)