22 november 2011

Spänning med Spotify

Spotify har bjudit in till en presskonferens i New York den 30 november. Det är första gången bolaget presenterar en sådan och man skvallrar på förhand om att en ”ny inriktning” ska utannonseras. Nu spekuleras det vilt i vad som ska ske.

Det enda de inbjudna fått veta är att VD Daniel Ek är värd för tillställningen och att den kommer att gästas av ”en specialinbjuden gäst, eller två”.

Det spekuleras nu vilt i vad som ska presenteras. De flesta tror på koppling till en MP3-butik eller ett samarbete med någon mobiloperatör. Men andra tror/hoppas på att Spotify ska avslöja att de nu börjar med strömning även av film/tv.

Lars Nylin

Länk till Billboard Biz

http://www.billboard.biz/bbbiz/industry/digital-and-mobile/business-matters-what-to-expect-from-spotify-1005550992.story