3 mars 2011

Sony Music presenterar Live Social

Sony Music presenterar Live Social, en digital liveturné där scenerna finns i de sociala medierna med en potentiell publik över hela världen.

Den 8 mars är det premiär för det nya livekonceptet där Tove Styrke som första artist bjuder in en viral publik till sitt turnégenrep i Stockholm. Detta går att följa via www.sonymusic.se/livesocial samt ett antal etablerade bloggar.

Det här blir den första sändningen av Live Social som följs av ett flertal virala spelningar under våren, inledningsvis med bland andra Jay Smith och Minnah Karlsson från Idol 2010, samt turné-, album- och TV-aktuella Lisa Miskovsky.

Varje spelning kommer att sändas från utvalda digitala portaler – bloggar och hemsidor – som identifierats utifrån artisternas målgrupp och övriga turnéplan.

– Det känns spännande att kicka igång den här storsatsningen där våra artister kan möta gamla eller nya fans i forum de till vardags befinner sig i, vanligtvis bloggar och på sociala nätverk, säger Magnus Ribbeklint, marknadschef på Sony Music Sverige.

Live Social presenterar:

Tove Styrke – 8 mars
Jay Smith – 26 mars
Minnah Karlsson 6 – april
Lisa Miskovsky – 12 maj

Fler artister tillkommer under våren och presenteras löpande på Sony Musics hemsida.

Lars Nylin