Universal Music Publishing söker redovisningsassistent

Universal Music Publishing söker redovisningsassistent

 

Presentation

Universal Publishing Group är i en spännande utvecklingsfas och söker en redovisningsassistent med siffersinne. Företaget sitter i trevliga lokaler på Östermalm. Låter detta intressant – tveka inte att skicka in din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen i att självständigt sköta löpande bokföring, handha kund- och leverantörsreskontra och avstämningar av konton. Du kommer även att vara behjälplig i bokslutsarbetet.

Arbetet är utåtriktat, med täta kontakter med kunder och leverantörer, varav flera är utländska företag.

 

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande med erfarenhet av liknande arbete. Du är självgående i redovisningsassistentrollen och kan på egen hand göra avstämningar med leverantörer, kunder och mellan balanskonton. Du har god förståelse för debet och kredit och en förmåga att lyfta blicken och se helheten och vad som behöver prioriteras.

I rollen krävs att du som person är analytisk, noggrann och en lagspelare. Vi sätter stort värde vid att du är en positiv person som kan vara flexibel i arbetet och som klarar att jobba mot deadlines. Vi tror att du bör gilla föränderliga, dynamiska och stundvis hektiska arbetsmiljöer för att trivas hos oss.

I ditt arbete kommer du att ha kontakt med kunder och leverantörer från utlandet varför det är viktigt att du är bekväm med att kommunicera i tal och skrift på engelska.

Du har goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel. Om du har jobbat i bokföringsprogrammet SAP och/eller Navision så är det meriterande.

 

Förmåner

Rikslunchen och friskvårdsbidrag

 

Företagspresentation

Universal Music Publishing (UMP) är ett av världens tre största musikförlag och ingår i Universal Music Group, världens största musikbolag.

UMP har en mycket stor internationell repertoar och är marknadsledande när det gäller svensk lokal repertoar. http://universalmusicpublishing.se/

Skicka ett personligt brev samt CV till henrik.ostling@umusic.com snarast.

Om Du har några frågor angående tjänsten kan Du använda samma mailadress.