25 juni 2024

Utställning om Gyllene Tider i Halmstad

En popuputställning om Gyllene Tider har öppnat i Halmstad. Utställningen handlar om Gyllene Tiders första år och har koppling till den kommande filmen Sommartider, som går upp på bio i juli.

På utställningen kan man se bandets replokal uppbyggd som den en gång såg ut, tolkad från filmen Sommartider. Det finns också möjlighet att sjunga med i någon av Gyllene Tiders låtar. Bandmedlemmarna har också bidragit med minnen och prylar till utställningen.

– Halmstad är och har alltid varit platsen i våra hjärtan. Vi i bandet, liksom de som jobbar med utställningen, har fått många minnen återupplivade vilket känns enormt kul. Jag tror att många besökare kommer att bli lyckliga av den här utställningen, säger Per Gessle i ett pressmeddelande.

Utställningen finns på Klammerdammsgatan 4  i Halmstad mellan den 25 juni och 31 augusti.

Christel Valsinger