27 maj 2024

Ansökan öppen till kursen Music Management

Vårterminen blev en succé med över 50 deltagare som slutförde utbildningen. Därför arrangerar Ifpi, Fryshusets Folkhögskola och DMG Education en ny omgång av den digitala kvällskursen Music Management redan i höst. 

Kursen Music Management riktar till dig som vill bli eller redan är manager, artist, låtskrivare eller producent. Utbildningen består av en mix av workshops, vetenskap och beprövad kunskap och till varje kurstillfälle bjuds ledande experter från musikbranschen in för inspiration och samtal.

Kursen är kostnadsfri, hålls online via plattformen Zoom och pågår en gång i veckan under 10 veckor, med start den 10:e september 2024.

Mer information om kursinnehåll, samt länk till anmälan finns här.

Sista ansökningsdag är den 27 augusti 2024.

Christel Valsinger