21 maj 2024

Moonshine till Kreation Music Rights Europe

Kreation Music Rights Europe (KMR) har kontrakterat produktionsteamet Moonshine, som består av Jonatan Gusmark och Ludvig Evers.

Moonshine har snabbt blivit ett av de största produktionsteamen inom K-popvärlden och har nått internationella förstaplaceringar med Aespa, SuperM, NCT 127, Red Velvet, Twice, NCT Dream, NCT U, Baekhyun, TXT, Wayv, The Boyz och många fler.

Med Twices Dance The Night Away nådde förstaplatsen på US Billboard World Chart och K-Pop Chart, tack vare över 3 miljoner fysiska försäljningar och nedladdningar, 215 miljoner strömningar och 375 miljoner Youtube-visningar.

Moonshines arbete på SuperM:s Super Car gav sex ettor på olika Billboardlistor, inklusive den prestigefyllda US Billboard 200. Totalt har produktionsduon 26 förstaplaceringar på Billboard-listor, över 35 miljoner fysiska försäljningar och mer än 3,5 miljarder strömningar. I Sverige nominerades de till ”Årets Genombrott” på Musikförläggarnas Pris 2021.

”Moonshines snabba uppgång och oöverträffade framgång på K-pop-marknaden gör dem till ett anmärkningsvärt tillskott till vår roster. Vi ser fram emot att stödja deras fortsatta tillväxt och framgång när vi utforskar nya musikaliska gränser tillsammans”, säger Robin Jenssen, CEO för KMR Europe i ett pressmeddelande.

”Att slå sig samman med KMR känns som ett stort steg framåt i våra karriärer. Vi är exalterade över att påbörja denna resa tillsammans, och vi kan inte vänta med att skapa magi och förverkliga vår gemensamma vision. Vi är redo för ett nytt kapitel av innovativ musikskapande och obegränsade möjligheter!”, tillägger Moonshine (Jonatan Gusmark och Ludvig Evers).

Bilden fr v: Isaac Williams (A&R KMR US), Robin Jenssen (CEO KMR EU), Julia Gauriloff (A&R KMR EU), Ludvig Evers, Jonatan Gusmark, Christer Jenssen (A&R KMR EU), Chris Lee (CEO KMR HQ).

Christel Valsinger