23 januari 2024

Tina Mehrafzoon ramar in Melodifestivalen i SVT

P3:s musikprofil Tina Mehrafzoon leder Förfest! och Efterfest! i SVT i vår, som ramar in Melodifestivalens tävlingskvällar.

Förfest! och Efterfest! sänds från arenorna i Melodifestivalens värdstäder Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna, Karlstad och Stockholm. Medan uppvärmningen Förfest! spelas in kort före sändning och sänds på SVT Play, Tiktok och Youtube, tar Efterfest! vid live på SVT Play efter tävlingarna, då Tina Mehrafzoon minglar med medverkande artister och gäster.

I vår blir det också fortsatt möjligt att både tjuvlyssna och smygtitta på årets tävlingsbidrag i Melloappen. På torsdagar publiceras tidigt på morgonen 1 minut långa ljudprov av låtarna som tävlar den aktuella veckan. 
 På fredagar går det att se 30 sekunder från bidragens repetitioner och på lördagar möts tävlande artister i Artistduellen.

Melloappen bjuder i år också på nyheter som Melloquizzet och Mellopuls – ett sätt att samla poäng genom att vara aktiv i appen.

Christel Valsinger

Foto: Jan Danielsson, SVT