19 januari 2024

Victor Leksell firar albumsläpp med popup-butiker

För att fira releasen av nya albumet Tid & Tro har Victor Leksell under veckan haft i Stockholm och Göteborg. På tisdagen överraskade Victor med ett besök i Göteborgsbutiken (bilden). I Stockholm är butiken öppen även idag fredag.

Tid & Tro [Sony Music] är Victor Leksells andra album och består av 15 spår, varav sju är nya. Albumet representerar enligt Victor ett kapitelavslut, med låtar som han säger ”är ett resultat av sömnlösa nätter, ständigt letande efter sig själv och att hitta lyckan i det. Att ge sig själv tiden och våga tro på sig själv.”

I Victor Leksells Pop-up Store kan fans och besökare förhandslyssna på albumet, ta del av personliga berättelser om låtarna samt köpa exklusiv merch kopplat till albumet.

Butiken i Stockholm finns i The Node på Sergels Torg och är öppen kl 12-20 den 19 januari.

Christel Valsinger