11 december 2023

Radiolyssnarna delar sina hårdrocksminnen

Musikjournalisten Magnus Broni hördes under sommaren i P4 med radioserien ”Rock och minnen”. Nu återvänder han till kanalen med en uppesittarkväll den 23 december. Den här gången står lyssnarnas hårdrocksminnen i fokus.

Magnus Broni har gjort programserier som De kallar oss artister, Hitlåtens historia och Hård rock på export för SVT.Radioserien ”Rock och minnen” har dock kretsat runt hans egna minnen av att växa upp med hårdrock på 80-talet.

– Har fått galet mycket fin lyssnarrespons efter sommarens serie och att det är hög igenkänning i programmen. Så dan före dopparedan är det dags att bjuda tillbaka och få höra lyssnarnas bästa rockminnen. Tomten avslöjar ju inte i förväg vad säcken innehåller, men det ryktas om både AC/DC, Kiss och Guns N’ Roses. Snacka om julklapp va’, säger Magnus Broni, i ett pressmeddelande.

Uppesittarkvällen sänds i P4 den 23 december kl. 22.05.

Christel Valsinger
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio