17 oktober 2023

Ny ledningsgrupp för MEA på Campus Nyköping

Den 2-åriga Musik- och eventarrangörsutbildningen (MEA) på Campus Nyköping har fått en ny ledningsgrupp. Bland ledamöterna hittar vi bl a branschbekanta namn som Jesper Thorsson på Export Music Sweden och Jonathan Fröberg på Universal Music Publishing.

Just nu pågår ett arbete med att uppdatera Musik- och eventarrangörsutbildningen på Campus Nyköping, genom att göra den mer projektbaserad, praktisk, problemlösande och branschnära, skriver utbildningsledare Kristina Dalberg och fortsätter:

– Musikbranschen förändras smått hela tiden och det är viktigt för oss att utbildningen och innehållet följer med och är en del av utvecklingen. Jag tror att mixen projektledning, kreativitet, branschrelevans och “hands-on” gör utbildningen så attraktiv. MEA har hjärtat i musikbranschen och nära samarbete med bolagen och personerna verksamma i branschen. Ledningsgruppen är en spegling av detta.

Ledningsgruppens ledamöter:

Magnus Lundin, United Vision Production (ordförande)
Adam Warhester, Warhester Production (vice ordförande)
Sofia Folkesson, All Things Live
Jonathan Fröberg, Universal Music Publishing
Andreas Jakobsson, Stockholms stad
Kimmo Kirvesmäki, Laweka Event
Tor Lindstrand, Konstfack
Maria Stejdahl, Eksjö Stadsfest
Jesper Thorsson, Export Music Sweden
Kristina Dalberg, Campus Nyköping (utbildningsledare)
Fredrik Dolk, Campus Nyköping (rektor)

Christel Valsinger