1 oktober 2023

Synkframgångar för Cobrah

Cobrah (Kobalt Music) är som enda svenska artist inkluderad på soundtracket till säsong fyra av Netflix-succén Sex Education. Låten ”Bang” är skriven tillsammans med Cosmos Music Pulishings Gusten Dahlqvist.

Bang är med i avsnitt tre av den avslutande säsongen av humor/dramaserien Sex Eduaction, som hade premiär den 21 september. Serien toppar Netflix egen lista över de mest sedda tv-serierna i en rad länder världen över.

Låten är heller inte den första synkframgången för samarbetet Cobrah-Dahlqvist, rapporterar Cosmos Music Publishing. 

Bland tidigare exempel finns låten Icon, som hörs i reklam för  Viktor & Rolf-parfymen Flowerbomb (L’Oreal), Good Puss i filmen Bodies bodies bodies (A24)och Debut, inkluderad i modehuset Muglers höst/vinterkampanj 2021.

Christel Valsinger