4 september 2023

All Things Live med nya rekryteringar

All Things Live har i dagarna presenterar två nya rekryteringar till bolaget. Rickard Nilsson ansluter som Senior Agent och Promoter, och Camilla Samuelson är ny HR-chef.

Richard Nilsson kommer närmast från en roll som Head of Artist Relations på streamingtjänsten Staccs som erbjuder livekonserter on demand. Vid sidan av detta har han fortsatt som lokal agent på frilansbasis. Dessförinnan har han en bakgrund som medgrundare, DJ och promotor på det ambulerande klubbkonceptet Svenska Musikklubben, som följdes av tio år som promotor på FKP Scorpio Sweden där han jobbade med artister som Sam Smith, Ed Sheeran och Albin Lee Meldau. Han har även varit med och startat festivaler som Bråvalla festival och Rosendal Garden Party.

På All Things Live Sweden blir Rickards huvudfokus att vara agent för svenska artister, bygga en större roster, festivaler och klubbkoncept. Han kommer även att arbeta med utländska artister som promotor.

Ny HR-chef är Camilla Samuelson, som har mer än 20 års erfarenhet i rollen. Hon kommer senast från advokatforman Delphi och har även drivit egna uppdrag på Kivra och Vinge samt arbetat för bland annat Manpower, Ericsson och Deloitte.

På All Things Live kommer Camilla Samuelson att vara ansvarig för HR-agendan och koppla samman relevanta aktiviteter med företagets övergripande strategi – där bl a hållbarhetsarbete, kulturfrågor och arbetsmiljö är i fokus, skriver All Things Live i ett pressmeddelande.

Christel Valsinger