29 augusti 2023

SAMI firar 60 år med musikkonferens

Den 19 september firar SAMI firar sitt 60-årsjubileum med musikkonferensen Get Loud  på Nalen i Stockholm. Konferensen lockar med panelsamtal, debatter, och utbildande workshops för artister, musiker och andra inom musikbranschen. 

Get Loud riktar sig i första hand till SAMI:s medlemmar, men ska även fungera som en knytpunkt för hela musikindustrin och skapa möjligheter till nätverksbyggande och kompetensdelning inom branschen. Evenemanget är kostnadsfritt för besökare och välkomnar artister och musiker, representanter från musikorganisationer, musikdistributörer med flera.

– Vi är stolta över att ha arbetat för artisters och musikers rättigheter och möjligheter i 60 år och vill fira med att öppna upp hela Nalen för att fylla huset med både medlemmar och musikbransch. Med Get Loud vill vi skapa möjligheter att knyta värdefulla kontakter, men också att få handfasta verktyg och insikter, så att artister och musiker ska kunna fortsätta utvecklas i sina karriärer, säger Stefan Lagrell, VD på SAMI

På programmet står bland annat en workshop i varumärkesbyggande med Petter Seander från Birds Will Song For You och ett panelsamtal om livescenens ekonomi med Joppe Pihlgren från Svensk Live och Karin Inde från Musikerförbundet, modererat av Ametist Azordegan.

Hela programmet, som fortfarande uppdateras, hittar du här.

Anmälan gör du här.

Christel Valsinger