29 augusti 2023

Jubel och Svea reser med TT Tillsammans

Mellanölet Three Towns lanserade i början av sommaren konceptet TT Tillsammans. I veckan åker TT Tillsammans på turné till Stockholm, Göteborg och Malmö – toppar gör Jubël och SVEA.

Med på turnén följer artisterna Jubël, SVEA och Swedish Kamasutra, dj-duon Girls Want Girls, och TT:s kreativa partners – konstnärer och tatuerare som skapar motiv utifrån sina egna tolkningar av TT. Varje kväll säljer TT-shoppen kreatörernas affischer och TT—merch, det går att tatuera TT-motiv (eller andra), och för sneakerheadsen följer Sneakershyllan med på hela turnén.

Ambitionen med TT Tillsammans är enligt ett pressmeddelande att arbeta långsiktigt, att skapa en samlingsplats för kreativa människor där TT kan stötta, ge möjlighet att växa och att utvecklas tillsammans.

– TT Tillsammans sammanfattar verkligen det som TT står för: inkludering, kreativitet och fina upplevelser. Turnén är en rivstart på det långsiktiga arbete som vi vill göra med varumärket och som vi kommer att berätta mer om framöver, säger Daniel Boltes, affärsområdeschef på Galatea som arbetar med TT.

TT Tillsammans:

31 augusti: Stockholm – Stadsgårdsterminalen

1 september: Göteborg – Lounge(s)

2 september: Malmö – Moriska Paviljongen

Lars Nylin