22 augusti 2023

Artisten och låtskrivaren Camela Leierth-Segura rapporterad saknad

Den svenska låtskrivaren och artisten Camela Leierth-Segura, bosatt i Beverly Hills, har inte setts till sedan slutet av juni. Oron växer nu för att hon ska ha råkat ut för något.

Den 30 juni klockan 02.40 amerikansk tid, registrerades Camela Leierth-Seguras bil när den lämnade Beverly Hills. Sedan dess finns inga spår efter artisten och vänner och familj kan inte nå henne. Polisen kan inte hitta fordonet och det är heller inte klart om Leierth satt i bilen när den registrerades. Hon anmäldes heller inte saknad till polisen förrän den 8 augusti.

Flera internationella medier, såsom The Independent, Los Angeles Times och NME rapporterar nu om försvinnandet. Vänner till Leierth berättar i LA Times att hon hade ekonomiska problem, men att det inte är likt henne att försvinna. Enligt polisen hade hon tvingats lämna sin lägenhet efter att ha haft problem att betala hyran.

Familj och vänner vädjar nu till allmänheten om hjälp. Den som har någon information som kan hjälpa till att återfinna Leierth kan maila till findcamela@gmail.com eller kontakta vännen Liz Montgomery via Instagram.

Camela Leierth-Segura har bland annat varit med och skrivit Katy Perrys låt Walking On Air, på albumet Prism. Hon medverkar som sångerska på Kents album Tillbaka till samtiden, har sjungit i bandet Starlet (senare Dead Starlet) och släppte 2010 soloalbumet Time Heals Nothing på Universal Music.

Christel Valsinger