14 augusti 2023

Sverigetopplistan: Bolaget orubbliga i topp

Bolaget är orubbliga med Ikväll igen [Big Drop/Warner]. Dessutom är deras Kan inte gå [Dalapop/Bolaget/Warner] kvar som 3. Barnalbumet Somna med Humlan Djojj med Human Djojj [Sony/Sony] firar 100 veckor med att åter bli etta.

Topp 4 är stabil från förra veckan med Dave & Central Cee kvar på plats 2 med Sprinter [Neighbourhood/Universal].

Billie Eilish är fortsatt klättraren nummer ett i toppskiktet. What Was I Made For? [Interscope/Universal] har gått från 33 till 23, 7 och nu 5. Men filmhiten Barbie World (with Aqua) med Nicki Minaj och Ice Spice [Atlantic/Warner] tävlar om den inofficiella titeln med placeringarna 74, 35, 13 och denna vecka 9.

Veckans nykomling finns på plats 23 i 23 & Shenzi Beats med Millions [Paid In Full].

På speciallistorna återvänder Imperial State Electric starkt med Reptile Brain  Music [Psychout Records/&Sound Pollution] i topp av bland annat fysiska listan.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se 

Lars Nylin