4 augusti 2023

Sverigetopplistan: Två pallplatser för Bolaget

Bolaget är kvar i topp med Ikväll igen [Big Drop/Warner]. Dessutom är Kan inte gå [Dalapop/Bolaget/Warner] nu på plats 3 efter 57 veckor. Travis Scott är etta som nykomling med Utopia [Epic/Sony] på stora albumlistan.

Dave & Central Cee är fortsatt på plats 2 med Sprinter [Neighbourhood/Universal]. Einár & A36 med Standard [Asylum/Warner] faller däremot från förra veckans entré som nummer 3 till nu plats 9.

Billie Eilish är klättraren nummer ett i toppskiktet. What Was I Made For? [Interscope/Universal] har gått från 33 till 23 och nu 7. En rival som toppklättrare är scorelåten Barbie World (with Aqua) med Nicki Minaj och Ice Spice [Atlantioc/Warner] med placeringarna 74 till 35 och nu 13.

Ghost går in som 2 på stora listan med Extended Utopia [Reaktor/Universal] men toppar listorna för fysisk respektive vinylförsäljning.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se 

Lars Nylin