31 juli 2023

Gozzi Records förstärker

Entreprenörerna Danjal Kanani och Niklas Karlsson ansluter till Gozzi Records. 

Gozzi Records meddelar att entreprenörerna Danjal Kanani och Niklas Karlsson har valt att ansluta sig till bolagets team. ”Denna väsentliga tillsats stärker Gozzi Records vision att skapa en plats för artister, av artister, där kreativitet och skapande är hjärta och själ” sägs i ett pressmeddelande.

-Gozzi Records är en plats som verkligen låter kreativiteten blomstra, och jag känner mig hedrad över att ansluta mig till ett team som delar min passion för musik och konst, säger Danjal Kanani.

-Min vision och ambition för musiken stämmer perfekt överens med Gozzi Records mål att stödja och lyfta fram artister. Jag ser fram emot att tillsammans med dem utforska nya möjligheter och forma musikbranschens framtid, fortsätter Niklas Karlsson.

Gozzi Records VD Rasmus Gozzi kommenterar i pressmeddelandet:

-Gozzi Records grundades med en djärv vision: att skapa en plattform som uppmuntrar och inspirerar artister att uttrycka sig fritt och autentiskt. Genom att främja en miljö där kreativitet prioriteras och där affärspartners ges resurserna och stödet de behöver för att utvecklas och växa, har skivbolaget redan gjort vågor i branschen. Vi är mycket glada över att välkomna Danjal Kanani och Niklas Karlsson till Gozzi Records-familjen. Deras affärssinne och enastående förmåga att stödja och identifiera talanger passar perfekt in i vår vision om att förändra musik-branschen och lyfta fram autentiska röster. Vi ser fram emot att gemensamt skapa nya möjligheter och forma en dynamisk musikbransch. Genom att lägga till Danjal Kanani och Niklas Karlsson som nyckelspelare i sin roster av talanger och affärspartners bekräftar Gozzi Records sitt engagemang för att forma  framtidens musikindustri och ge röst åt personer som vill göra en meningsfull påverkan inom branschen.

Gozzi Records har bland annat haft en listetta med Rasmus Gozzi och Fröken Snusk i Rid mig som en dalahäst. 

Lars Nylin