27 juni 2023

Live at Heart presenterar nyheter

Programmet för årets Live at Heart i Örebro börjar ta form. 155 showcasespelningar utlovas, liksom en ny stadsfest och en konferens som gästas av bl a Melodifestivalens tävlingsproducent Karin Gunnarsson och branschanalytikern och MI-skribenten Daniel Johansson.

Årets Live at Heart är den 14:e i ordningen och arrangeras den 30 augusti till den 2 september. Bland årets nyheter finns arrangemanget Live at Heart Day Party, som beskrivs som en stadsfest. All Things Live presenterar sitt koncept New Things Live, där bl a Myra Granberg, Afasi och Little Lies uppträder och på Örebro konserthus arrangeras Klubb Efterslag med artister som Crying Day Care Choir, Stuzzi, Agent Sidegrinder och Teddy Failure.

Live at Hearts konferensdel gästas av bl a Karin Gunnarsson, chef för Melodifestivalen, Daniel Johansson, skribent här på MI och musikbranschforskare samt musikjournalisten Fredrik Strage, som kommer med sin show The Fredrik Strage Festival Tour.

Samarbetet mellan Svensk Live, SOM och Live At Heart fördjupas och utmynnar i flera gemensamma programpunkter, samt gemensamt mingel och showcase, medan ett återkommande inslag är konceptet ”Diaserter”, presenteras av Bilda och kombinerar samtal och musikframträdanden. Den här gången med Martin Hederos och Mariam Wallentin.

Mer info på https://liveatheart.se

Christel Valsinger