23 juni 2023

Sverigetopplistan: Bolaget återtar täten

Bolaget återtar ettan med Ikväll igen [Big Drop/Warner]. Veronica Maggio är för tredje veckan kvar som dubbeletta på stora albumlistan med Satan i gatan och Handen i fickan fast jag bryr mig [Universal/Universal].

Einár nådde förra veckan postumt sin tolfte etta med Vill va med dig [Einár]. Den faller nu en placering. Dave & Central Cee är kvar som 3 med Sprinter [Neighbourhood/Universal] och Hov1 som 4 med Grät [EMI/Universal]. Missa inte separat nyhet om Hov1:s listrekord!

Starkaste nyhet är Haval som 9 med Southside [Haval] och även Albatraoz, Sofie Svensson & Dom där och Kåren startar starkt, in som 12 med Trucker Motherfucker [House of Albatraoz].

Förra veckans nyhet Miss Li, med officiella VM-låten Våran sång Pistol Packin’/Sony], går från 18 till 11.

Ny etta på fysiska listan är Stray Kids med 5-Star [Interscope/Universal].

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se 

Lars Nylin