19 juni 2023

Moa Lisa förlänger med The Very Good

Låtskrivaren Moa Lisa har förlängt sitt avtal med The Very Good. Moa Lisa har varit kontrakterad till förlaget sedan omstarten 2019 och har under sina fyra år samlat ihop över 2 miljarder streams och flera radioettor på Billboard Dance Chart.

Bland artisterna som Moa Lisa skrivit låtar till finns Alan Walker, Felix Jaehn, Imanbek, Sam Feldt, Ava Max, Martin Jensen, Cheat Codes, Afrojack och Ella Henderson. Hon har också skrivit Topics senaste singel Lucid Dream och har flera låtar på gång med andra stora namn.

”Moa har gjort en fantastisk resa som låtskrivare, trots att vi påbörjade hennes karriär mitt under en pandemi har hon levererat gång på gång. Hennes sprudlande energi och ödmjuka sätt att vara på, kombinerat med en oblyg pipa och provocerande fallenhet för supermelodier gör henne till en mycket populär person att ha att göra med OCH i rummet. Det är så fett att vi ha hittat vår grej och nu fortsätter vi framåt tillsammans med nya projekt”, säger Holly Astera, VP of A&R på The Very Good.

”Jag är väldigt peppad på att fortsätta samarbetet med Holly och resten av gänget på The Very Good. Under åren har vi tillsammans åstadkommit otroligt roliga och feta grejer och ser mycket fram emot att fortsätta resan med det här drömteamet!” säger Moa Lisa.

Förlaget och managementbolaget The Very Good är sedan tidigare hemvist åt bl a Noonie Bao, Linus Wiklund, Julia Karlsson, Anton Rundberg, Benjamin Ingrosso och Winona Oak.

Christel Valsinger