18 april 2023

Sara Alić blir Vice President på Today Is Vintage 

Musikbolaget Today Is Vintage har tillsatt Sara Alic som Vice President. I sin tidigare roll som Label Manager har Sara Alic arbetat tätt med artister som GERD, Naod och Virgin Miri samt Grammyvinnande producenten T-Minus (Drake, Kendrick Lamar, J. Cole).  

Sara Alic får nu en mer omfattande roll som Vice President och ska utöka verksamheten, samtidigt som hon fortsatt stöttar kreatörerna i deras arbete.

– Jag är oerhört tacksam för förtroendet i min nya roll på Today Is Vintage. Vi expanderar ständigt och har  mycket spännande på g framöver så det känns otroligt kul att få vara med på denna resa, säger Sara Alic.

– Sara började sin karriär i musikindustrin som praktikant på Today Is Vintage för elva år sen. Genom åren har Sara arbetat inom alla hörn på Vintage och etablerat sig som en av företagets arkitekter. Hennes fantastiska bidrag till vårt företags-DNA har inspirerat vår roster samtidigt som hon har varit en otrolig mentor för våra kollegor. Jag är stolt över Saras resa och jag ser fram emot att se henne växa till sin fulla potential som Vice President, säger Rebin Shah, VD på Today Is Vintage.

Christel Valsinger