16 februari 2023

Vårens titlar från SOM

SOM presenterar nu vårens releaser. SOM – organisationen Sveriges oberoende musikproducenter – är dessutom 23/2 aktuella med årets Manifestgala, denna gång i Göteborg.

SOM samlar över 320 av Sveriges indiebolag och nu presenterar på länken några av de plattor som släpps första halvåret 2023. Titta här: https://som.se/releases/

SOM skriver: ”Vi erbjuder en färgsprakande releasevår med allt från återutgiven punk, till vårsprallig synt, världsmusik, jazz, barnmusik, klassiskt och electronica, till bredbent rock och tänkvärda singersongwriters.

Eva Karman Reinhold, ordförande i SOM, summerar:

“Vi fortsätter initiativet att samla och löpande presentera alla våra medlemmars releaser på en gemensam plattform, och gläds över att kunna visa på den musikaliska bredden i de svenska independentbolagens utgivning. Stora artistnamn i smalare genrer varvas med nya namn i smalare. Trots pandemins skadeverkningar och en värld i gungning, får den nyfikne musikälskaren ta del av den imponerande kreativiteten och hjärtat i den oberoende musikscenen.”

Manifestgalan arrangeras på Pustervik i Göteborg 23/2. Manifest Talks seminarieprogram arrangeras dagarna innan, 20-21/2. På Zoom och öppet för alla.

Lars Nylin