14 februari 2023

Programmet klart för Lollapalooza Stockholm

Nu har Lollapapalooza Stockholm släppt sitt program med omkring 70 akter. Några namn: Travis Scott, Lizzo, Mumford & Sons, Lil Nas X, The 1975, Zara Larsson och Kygo.

Idag avslöjas artisterna till Lollapalooza Stockholm som återvänder till Gärdet efter de första två årens succéer. Omkring 70 artister är idag klara och sommarens stora festival pågår i år mellan torsdag 29 juni och lördag 1 juli.

Travis Scott återvänder till Lolla som en av festivalens mest önskade artister någonsin och delar torsdagen med artister som Kygo, Fatboy Slim, Miss Li och Mando Diao. Grammy-belönade och högaktuella amerikanska sångerskan Lizzo gör sin första konsert på svensk mark, exklusivt på årets Lolla. På fredagen spelar också singelaktuella Zara Larsson, Thomas Stenström, Dean Lewis, Deportees, King Princess och Daniela Rathana. Mumford & Sons gör en av ytterst få Europaspelningar i sommar på Lolla Stockholm och på lördagen ser vi också akter som Lil Nas X, Peggy Gou, The 1975, OneRepublic, J.I.D och Victor Leksell. 

Förra året besökte över 70.000 Lollapalooza Stockholm och i år förväntas trycket bli ännu högre. De begränsade Blind Bird-biljetterna såldes slut direkt. Förutom i Stockholm arrangeras Lollapalooza i år också i Indien, Argentina, Chile, Brasilien, Paris, Chicago och Berlin.

Uppdaterad lista med alla artister 29 juni – 1 juli, finns på www.lollastockholm.com

Info kring biljetter som släpps imorgon 09.00 onsdag 15 februari, finns på lollastockholm.com/tickets

Lars Nylin