31 januari 2023

Moonshine förlänger globalt förlagsavtal med EKKO Music Rights Europe

Den Stockholmsbaserade producentduon Moonshine (Jonatan Gusmark och Ludvig Evers), har förlängt sitt globala exklusiva musikförlagsavtal med EKKO Music Rights Europe. 

Moonshine tillhör Sveriges mest framgångsrika producenter inom K-popgenren och har samarbetat med stjärnor som NCT 127, SuperM, NCT Dream, Red Velvet, TWICE, AleXa och WayV .

Nu har duon inlett sin tredje avtalsperiod på raken med EKKO Music Rights Europe. Samtidigt flyttar de in i sin nybyggda inspelningsstudio på EKKO Music Lab.

– Vi har nått så många framgångar tillsammans med det fantastiska teamet på EKKO. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta vårt kreativa samarbete. EKKO är en fantastisk plats att vara på med flera fantastiska nykontrakteringar, kombinerat med flytten in i vår helt nya studio på EKKO Music Lab, säger Jonatan Gusmark, i ett pressmeddelande.

– Hittills har vi haft sex fantastiska år på EKKO och vi är väldigt glada över att fortsätta arbeta tillsammans. Detta ger oss en energikick och vi har aldrig känt oss mer peppade och drivna av att skriva och producera ny musik, säger Ludvig Evers.

EKKO Music Rights Europe är också entusiastiska över det nya avtalet.

– Vi är glada att fortsätta vår framgångsrika musikaliska resa med Moonshine, säger Robin Jenssen, CEO och grundare av EKKO Music Rights Europe.

– Jonatan och Ludvig är mycket begåvade och innovativa. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Moonshine och tillsammans arbeta för fortsatt framgång, säger Conny Danepalm, General Manager för EKKO Music Rights Europe.

Bilden stående fr v: Julia Gauriloff (A&R EKKO), Christer Jenssen (A&R EKKO), Conny Danepalm (GM EKKO), Robin Jenssen (CEO EKKO)
Sittande fr v:Jonatan Gusmark (Moonshine), Ludvig Evers (Moonshine)
Foto: Sondre Jenssen

Christel Valsinger