29 november 2022

Deltagarna klara till Cloud Sessions

Deltagarna till den fjärde upplagan av det svenskamerikanska låtskrivarcampet The Cloud Sessions klara. Bland de svenska låtskrivarna finns Amanda Jerlov, Isac Cederborg och Jacob Frohde.

Det virtuella låtskrivarcampet The Cloud Sessions produceras av Today Is Vintage i samarbete med Export Music Sweden och Svenska ambassaden i Washington D.C.  20 artister, producenter och låtskrivare från Sverige och USA deltar. Från Sverige medverkar i år Amanda Jerlov, Isac Cederborg, Pure, Mariodribeats, Beatboy, Ida Fiona, J Swey, Jacob Frohde, Lele och Penthox. Från USA deltar bl a producenten Evince som jobbat med bland annat Jhené Aiko, NLE Choppa och Flo Rida.

Projektet äger rum mellan den 28 november och 12 december och syftet är ”att främja en mångsidig och spännande blandning av genrer med mål att skapa internationella möjligheter för svenska musiker”.

Christel Valsinger