28 november 2022

The Very Good i förlagsavtal med Anton Engdahl

Producenten och låtskrivaren Anton Engdahl har ingått förlagsavtal med The Very Good. Engdahl har under de senaste åren producerat och skrivit musik åt bl a Newkid, Felicia Takman, Thomas Stenström, Lova och Hanna Ferm.

Han har även fått Skaps producentpris och nominerades i kategorin Året genombrott på Musikförläggarnas Pris 2021.

– Anton Engdahl är en fantastisk producent, låtskrivare och multiinstrumentalist. Vi på The Very Good är otroligt imponerade av det han har åstadkommit de senaste åren, det känns väldigt kul att få jobba tillsammans nu. Det ska bli väldigt spännande att bygga vidare på hans karriär både på den svenska och internationella marknaden, säger Mirjam Törnstrand, A&R, The Very Good.

Förglaget och managementbolaget The Very Good är sedan tidigare hemvist åt bl a Noonie Bao Linus Wiklund, Julia Karlsson, Anton Rundberg och Winona Oak.

Christel Valsinger