18 november 2022

Sverigetopplistan: Molly dominerar, Bruce i albumtopp

Molly Hammar är etta för tredje veckan med Ingen annan rör mig som du [Island/Universal]. Bruce Springtsteen går rakt i topp med albumet Only The Strong Survive [Columbia/Sony]. 

Molly Hammar har möjligen sin största utmanare i Rasmus Gozzi & Fröken Snusk i Rid mig som en Dalahäst [Gozzi] som efter att ha rört sig upp och ner på listan nu när sin bästa placering med 2, upp från 6. David Guetta och Bebe Rexha med I’m Good (Blue) [Parlophone/Warner] tappar till 4. Einars postuma One Day [Einar] faller från 2 till 3.

Miss Li fortsätter att kliva uppåt med Hälsa Gud [Pistol Packin’/Sony], nu från 10 till 5. Veckans klättring i toppskiktet gör dock Norlie & KKV som går från 38 till 9 med Rymden och tillbaks (med Victor Leksell), versionen av Maja Francis Space invades my mind.

Dizzy & Manny Flaco går in som 14 med Harragas [Topguyz].

Den andra starka nykomlingen på albumlistorna är Louis Tomlinson med Faith In The Future [BMG Rights/Warner] som nummer 3 på stora listan och dessutom platserna efter Bruce Springsteen, som även toppar fysiska listan och vinyllistan.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin