15 november 2022

The War On Drugs klara för Rosendal Garden Party

Rosendal Garden Party presenterar idag de första klara artisterna till nästa års festival. Amerikanska The War On Drugs, svenska Amason och franska Jehnny Beth spelar den 9 juni på Stockholmsfestivalen..

Under fyra kvällar i juni i år samlades  totalt över 40 000 personer på det nya konsertområdet på Djurgården för den första upplagan av Rosendal Garden Party. Artister som The Strokes, Florence + The Machine, The National och Tyler, The Creator uppträdde.

Festivalen återvänder nästa år den 9-10 juni och de första släppta artisterna är amerikanska The War On Drugs, svenska Amason och franska Jehnny Beth.

– The War On Drugs avancerar för varje år som går. De har rört sig från undergroundscenen till att bli ett av världens största och mest hyllade rockband. I sommar sammanstrålar de med en av Sveriges sanna kronjuveler – Amason – och den franska rockfavoriten Jehnny Beth. Det blir en fantastiskt bra dag,, säger Johanna Beckman, innehållsansvarig för Rosendal Garden Party som arrangeras av FKP Scorpio.

Inom kort kommer fler artister och nyheter att presenteras.

Christel Valsinger