8 november 2022

The Cloud Sessions är tillbaka

The Cloud Sessions erbjuder 20 artister, producenter och låtskrivare från Sverige och USA att mötas virtuellt för att skapa musik och knyta nya kontakter under två veckors virtuella sessions. Årets upplaga startar 28 november och ansökan är öppen till och med den 20 november.

The Cloud Sessions arrangeras av Today Is Vintage i samarbete med Export Music Sweden och Sveriges ambassad i USA och startades under pandemin för att främja kulturutbyten mellan svenska och amerikanska musiker.

Genom åren har The Cloud sessions parat ihop artister med över 100 miljoner streams, med artister som ännu inte har debuterat. Projektet har lett till flera skiv- och förlagsavtal samt gett nya producenter möjligheten att jobba med platinasäljande.

The Cloud Sessions modereras av Rebin ”Rebstar” Shah och Fame Bajo på Today Is Vintage och är öppet för alla genrer och talanger, nya och etablerade.

Ansökan görs på thecloudsessions.com senast den 20 november.

Christel Valsinger