20 september 2022

Hög tid att söka till Sensus Writes

Sensus Studieförbund arrangerar den för tredje året i rad låtskrivarcampet Sensus Writes i Nevo Studios i Sundsvall. Campet leds av musikproducenterna Natali Noor och Fredrik Sonefors och äger rum den 17 – 20 november.

Natali Noor och Fredrik Sonefors har skrivit låtar för artister både nationellt och internationellt och bland annat till artister som Benjamin Ingrosso, Myra Granberg, LoreenAlexander Oscar, Måns Zelmerlöw och Mapei. 

Under campets tre dagar delas deltagarna in i mindre grupper och får skriva musik på leads från A&R:s och skivbolag. Ledarna fungerar som ett kreativt bollplank och ger tips och råd till deltagarna under campets gång.

Utöver låtskrivandet kommer dagarna fyllas av workshops och föreläsningar inom musikproduktion, låtskrivande och branschkunskap.

– Sensus Writes är ett låtskrivarcamp där musik, möten och kunskapsutbyte är i fokus. Det har varit roligt att se hur deltagare från föregående år hållit kontakt och fortsatt arbeta med varandra. Jag tror att Sensus Writes spelar en viktigt nätverkande roll för musikskapare, säger Yvonne Dahlbom, verksamhetsutvecklare på Sensus Studieförbund som arbetat med att ta fram Sensus Writes.

Sensus Writes riktar sig till musikskapare som vill ha en framtid inom musikproduktion och låtskrivande.

Läs mer och ansök till campet här.

Sista ansökningsdag är den 2/10.

Christel Valsinger